Ga naar de inhoud

Power Yoga

 1. Deskundige Instructeurs: Onze gecertificeerde instructeurs brengen jarenlange ervaring en passie mee naar elke les. Ze begeleiden je door dynamische sequenties met precisie, waarbij ze letten op juiste uitlijning en techniek, terwijl ze je aanmoedigen om je grenzen te verleggen.
 2. Dynamische Workouts: Zeg vaarwel tegen eentonigheid en hallo tegen variatie! Onze Power Yoga lessen bevatten vloeiende bewegingen, uitdagende houdingen en creatieve sequenties die zijn ontworpen om kracht, flexibiliteit en uithoudingsvermogen te verbeteren. Je verlaat elke sessie verfrist en vol energie.
 3. Gemeenschapssteun: Sluit je aan bij een levendige gemeenschap van gelijkgestemde individuen die zich inzetten voor hun gezondheid en welzijn. Onze ondersteunende omgeving bevordert kameraadschap en motivatie, waardoor je fitnessreis leuker en lonender wordt.
 4. Mindfulness Praktijken: Naast fysieke voordelen, benadrukt Power Yoga bij Millennium Sports mindfulness en ademhalingsbewustzijn. Door bewuste ademhalingstechnieken en meditatie cultiveer je mentale

Pilates

 1. Volledige Lichaamsworkout: Pilates richt zich op het versterken van je kernspieren, terwijl het tegelijkertijd je hele lichaam uitdaagt. Onze lessen omvatten een scala aan oefeningen die de kracht, flexibiliteit en stabiliteit verbeteren, waardoor je een slanker, sterker en meer uitgebalanceerd lichaam krijgt.
 2. Verbeterde Houding: Pilates legt een sterke nadruk op correcte uitlijning en lichaamsbewustzijn. Door deel te nemen aan onze lessen, leer je hoe je een goede houding kunt handhaven, zelfs buiten de les, wat kan helpen bij het voorkomen van rug- en nekpijn en het bevorderen van algehele welzijn.
 3. Flexibiliteit en Lenigheid: Pilates omvat ook veel stretch- en mobiliteitsoefeningen die de flexibiliteit van je spieren en gewrichten verbeteren. Regelmatige beoefening kan leiden tot meer bewegingsvrijheid en een groter bereik van beweging, wat essentieel is voor een gezond en actief leven.
 4. Mentale Focus en Ontspanning: Net als yoga legt Pilates ook nadruk op ademhaling en concentratie. Door je te concentreren op je ademhaling en de bewegingen bewust uit te voeren, kun je stress verminderen, je geest kalmeren en een gevoel van innerlijke rust ervaren.

Boxercise

 1. Volledige Lichaamsworkout: Boxercise biedt een complete lichaamstraining die kracht, uithoudingsvermogen, behendigheid en snelheid verbetert. Door te werken aan combinaties van stoten, trappen en bewegingen, train je niet alleen je bovenlichaam, maar ook je kernspieren en benen.
 2. Stressverlichting: Laat je dagelijkse stress achter je terwijl je je energie loslaat op de bokszak. Boxercise is een geweldige manier om opgebouwde spanning en negatieve energie te kanaliseren, waardoor je je geestelijke welzijn verbetert en een gevoel van opluchting en ontspanning ervaart.
 3. Verhoogde Zelfvertrouwen: Naarmate je vaardigheden en kracht toenemen, zul je merken dat je zelfvertrouwen en zelfbeeld ook verbeteren. Het beheersen van bokstechnieken en het behalen van persoonlijke doelen in de les kunnen een positieve invloed hebben op alle aspecten van je leven.
 4. Groepsdynamiek: Onze Boxercise lessen worden gegeven in een stimulerende en ondersteunende groepsomgeving. Samen met andere deelnemers kun je elkaar aanmoedigen, inspireren en motiveren om het beste uit jezelf te halen en je fitnessdoelen te bereiken.

Step and Shape

 1. Effectieve Workouts: Onze Step & Shape lessen bieden een totale lichaamstraining die zowel cardiovasculaire conditie als spierkracht opbouwt. Met behulp van een step-platform voer je gevarieerde bewegingen uit die je hartslag verhogen en tegelijkertijd verschillende spiergroepen activeren.
 2. Verhoogde Calorieverbranding: Door de combinatie van cardio en krachttraining verbrand je tijdens Step & Shape workouts efficiënt calorieën. Dit helpt niet alleen bij het afvallen, maar verhoogt ook je stofwisseling en verbetert je algehele conditie.
 3. Spierversteviging en Toning: Naast het verbeteren van je cardiovasculaire gezondheid, helpen Step & Shape workouts ook bij het versterken en vormgeven van je spieren. Door weerstand toe te voegen aan de bewegingen, verbeter je je spiertonus en krijg je een strakker en meer gedefinieerd lichaam.
 4. Leuke en Motiverende Atmosfeer: Onze energieke instructeurs en de opzwepende muziek zorgen voor een leuke en motiverende sfeer in onze Step & Shape lessen. Je wordt aangemoedigd om het beste uit jezelf te halen terwijl je geniet van de energie van de groep.