Ga naar de inhoud

Nieuwe website

Millennium Sports wordt verbeterd

30 januari 2024

We zijn druk bezig met het vernieuwen van Millennium Sports Hoevelaken sinds de overname. En daar komt veel bij kijken. Om onze leden geleidelijk te laten kennismaken met de nieuwe Millennium Sports, proberen we de verbeteringen zo efficiënt en kosteneffectief mogelijk te maken.

Dit jaar kijken we naar waar Millennium Sports ooit voor stond en naar de manieren waarop we onze producten en diensten kunnen verbeteren. Het omvat ook het merk, het ontwerp, de inrichting van de sportschool en de website. We waarderen je feedback omdat de website al enige tijd wordt bewerkt. We ontdekten dat een groot aantal componenten niet meer goed functioneerden, waardoor de gebruikerservaring negatief werd beïnvloed.

Tijdelijk ontwerp

Terwijl we een definitieve beslissing nemen over het merk en ontwerp, moeten we er natuurlijk wel voor zorgen dat onze website goed functioneert. Daarom hebben we momenteel een ander tijdelijk ontwerp. Ons doel is om in het eerste kwartaal van het jaar een volledig nieuwe website te lanceren, en we waarderen je feedback.

Wat zou je graag willen zien in het nieuwe ontwerp en welke informatie moet er absoluut zijn? We horen graag van je.

– Team Millennium Sports Hoevelaken